Szolgáltatásaim:

Nagykezelés
Letisztítás, peeling, masszázs, felpuhítás, kitisztítás, VIO, fertőtlenítés, nyugtatás, összehúzó és tápláló pakolás, befejező krém (igény szerint szemöldök igazítás)

Kiskezelés
Letisztítás, peeling, felpuhítás, kitisztítás, VIO, fertőtlenítés, nyugtató, pórusösszehúzó pakolás, befejező krém. (igény szerint szemöldök igazítás)

Happy-aging kezelés
Letisztítás, peeling, masszázs, ultrahang hatóanyag-bevitellel, pakolás, regeneráló krém. (igény szerint szemöldök igazítás)

Hátkezelés
Radírozás (peeling)
Peeling + arcmasszázs
Fényterápiás ultrahang
Szemöldökszedés
Szempillafestés
Szemöldökfestés

Gyémántfejes Mikrodermabrázió:

A mikrodermabrázió definíció,”arccsiszolás”, mint kezelési eljárás a bőr mechanikai, fizikai lecsiszolását, radírozását jelenti. A mikrobráziós technika már az ókori időkben is ismert volt, tehát jelentős múltra tekint vissza. A mikrodermabráziós kezelés során a bőr felső hámrétegét, a felhámot mechanikai úton távolítjuk el. A mikrodermabráziós eljárás a gyakorlatban vákuum-elv alapján működik. A bőrhöz érintve a mikrodermabráziós kezelőfejet, vákuum keletkezik, mely hatására a kristályszemecskék gyengéden, fájdalommentesen leradírozzák a bőrt, eltávolítják az elhalt hámréteget, melynek hatására “fellélegzik”, megújul a bőr.

A mikrodermabrázió hatására a bőr üdébb, simább, befogadóképesebb lesz a krémekre is.

Kozmetikai bőrproblémák mikrodermabráziós kezeléssel történő eltávolítása mindenképpen kúraszerűen ajánlott.

6-12 kezelés alkalmazása, melyet 7-14 naponta ajánlott elvégezni.

Mikrodermabráziós kezelés ajánlott nyáron is 50 faktoros fényvédő használata mellett. (A kezelésről a mikrodermabrázió menüpontban olvashatsz bővebben.)


3D műszempilla

A szempilla hosszabbítás egy népszerű, új szolgáltatás, amely hosszabbítja és dúsítja a természetes szempillák kinézetét.

Az érzés olyan, mintha természetes és valódi szempillákkal rendelkeznénk. Senki sem fogja észrevenni, hogy műszempillája van.

Azt fogják hinni, hogy gyönyörű és hosszú pillákkal született! 🙂


Gyantázás:

szemöldök, bajusz, áll, hónalj, kar, hát, láb térdig, teljes láb, bikinivonal

A kezeléseket egyénileg, bőrtípustól függően végzem el, ezért a változtatások jogát fenntartom.

Shopping Cart